Szerviz

Professzionális. Személyes. Partnerkapcsolat alapú.

Ragasztószalag specialistaként a magas minőségű csomagolószalagok gyárártásával számunkra nem ér véget a próbapálya. A monta sokrétű teljesítmény- és szervizajánlatának köszönhetően  a csomagolóanyag szakkereskedők és tovább feldolgozók előnyhöz jutnak. És természetesen monta lényegének köszönhetően: szakértő, elkötelezett emberek a szakma ismereteivel.

Az Ön előnyei

Széleskörű standard raktárkészlet

Széleskörű standard raktárkészletünk magába foglalja a teljes értékesítési kínálat 70%-át.
Az Ön előnye: Gyorsan és megbízhatóan szállítunk Önnek. Csökkentheti a raktárköltségét.

Itt léphet a standard raktári kínálatunkhoz

Oktatások a ragasztószalag specialistánál

A tökéletesség alapja a tudás. A monta nemcsak a saját dolgozói számára teszi lehetővé az intenzív termékoktatást és üzembemutatót. Ezzel a lehetőséggel nyitottak vagyunk Ön felé is.

Ajánlatunk:

  • Oktatások német, angol és francia nyelven 
  • Döntő termékinformációk közvetítésére összpontosítunk, mint pl. a PVC és a BOPP közötti különbség
  • Gyakorlatias termelésvezetés elmélyítése

Az Ön előnye: Az Ön egyéni követelményeinek megfelelő ragasztószalag meghatározásának elsajátítása.

Labor: Jegyzőkönyvezett minőség

A laborunkban, nemzetközileg érvényes tesztelő eljárás alapján és erre kifejlesztett gyakorlati teszttel vizsgáljuk ragasztószalagjaink minőségét. Az ellenőrző-számrendszerünknek köszönhető hiánytalan dokumentáció bármikor lehetővé teszi a késztermék nyomon követését egészen a nyersanyagig. 
Fontos tesztek részleteiben:

  • Ragasztóerő teszt
    Az úgynevezett „Ragasztóerő acélon” értéket mérjük. Azt a szükséges erőt határozza meg, amely megadott szélességű ragasztócsík meghatározott feltételek melletti standard acél vizsgálólapról való lehúzásához szükséges.

  • Azonnali tapadás teszt
    A „rolling-ball” tesztmódszerrel állapítjuk meg egy ragasztószalag tack (= azonnali tapadás/tapadósság) értékét. Azt a szakaszt mérjük centiméterben, amelyet a „rolling ball” a szalag ragasztóoldalán megtesz addig, amíg megtapad.
  • Nyírószilárdság teszt
    A nyírószilárdság adja meg, hogy mennyi ideig tapad egy ragasztószalag egy tesztliner kartonfelületen, ha azt függőlegesen egy meghatározott súllyal terheljük. Minél magasabb ez az érték, annál hosszabb ideig tapad a ragasztószalag és annál jobb a nyírószilárdság. Például a natúrkaucsuk ragasztók magasabb értéket érnek el, mint a hotmelt vagy akril ragasztók.

  • Karton gyakorlati teszt
    Több mint 30 éve fejlesztették ki ezt a gyakorlatias tesztet. A „monta-vizsgálat” szerves része: Vizsgáljuk, hogy a leragasztott ragasztószalag leválik-e egy a feszültség alatt álló kartonról, ill. kinyílik-e a karton. A tesztet hőkamrában extrém körülmények mellett hajtjuk végre.

Exkluzív szerviz az Ön számára: 
Megtaláljuk Önnek az ideális csomagolási megoldást. Hosszútávú, bizalmas partneri kapcsolat alapjaként teszteljük laborunkban az Ön biztonságos kartonzárását. Vegye fel a kapcsolatot kapcsolattartójával. 

<a href="fileadmin/user_upload/dokumente/downloads/Broschuere_Pruefmethoden_EN.pdf" target="_blank">Test methods (PDF)</a>

Professzionális tanácsadás

Tanácsadásunk az Ön követelményein és egyéni csomagolási igényein alapul. Szinte kimeríthetetlen háttértudással, mindig őszinte, megbízható és kompetens partnerként állunk a rendelkezésére. A személyes kapcsolattartás a monta-nál kiemelten fontos.

Amennyiben kérdése van, kapcsolattartója bármikor továbbsegíti Önt.